AUTOBÚS VALÈNCIA RUDE.CAT FESTIVAL 2010

Abans que res, heus aquí el cartell de la pròxima edició del festival Rude.cat:

 

 

Des de València volem organitzar un autobús per assistir el dia 27, com ja hem fet en anteriors ocasions. En aquesta oacsió, no tenim entrades anticipades a la venda a València, però sí les podrem tenir a l’abast per a les persones interessades en assitir al festival amb nosaltres. Què heu de fer? molt senzill, escriviu un mail amb les vostres dades i un número de telèfon de contacte a: breddavlc@yahoo.com i com més aviat millor, perquè enguany les entrades seran més difícils d’aconseguir que en altres edicions. Així que no podeu perdre aquesta ocasió de gaudir de una de les millors bandes no jamaicanes de ska de tots els temps, a més de les millors bandes internacionals del panorama actual.

Us hi esperem!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.