BREDDA 1999-2009… AIXÒ ÉS TOT AMICS!

Tot allò que comenta ha d’acabar… i el mateix passa amb Bredda. Durant aquests 10 anys ens podem sentir orgullosos que únicament i exclusiva per amor a l’art, hem pogut portar al bo i millor de la música jamaicana a València, sempre dins de les nostres modestes possibilitats.

Però no sempre amb bones intencions i amor a l’art (per desgràcia) es pot continuar i cada cop se’ns feia més difícil organitzar concerts que poguessin ser tot el més assequible per a tothom que volgués passar una bona estona veient en directe als millors grups actuals (i fins i tot de vegades a alguna llegenda) de la música jamaicana; a més i a més, cada vegada és més difícil organitzar concerts a València, i qualsevol que ho hagi fet o intentat pot donar veracitat a aquestes paraules en una ciutat que cada vegada veu més reduïda el nombre de sales per a programar concerts i cada vegada més difícil mantenir un nombre suficient de respectable públic que pagant la seva entrada pogués cobrir les despeses de cada esdeveniment…

Des de Bredda, però,  no volem redundar en els aspectes negatius, sinó quedar-nos amb tot allò que hem aconseguit i els bons moments que hem passat als concerts que hem organitzat perquè, abans que res, som també el públic que anima i balla als concerts, qui acudeix a festes i sovint hi punxa, en definitiva, la gent que l’agrada la música. També el fet d’organitzar concerts ens ha permès conèixer gent entre públic, artistes, dj’s,… amb inquietuds semblants a les nostres i amb els quals ens quedem molt pagats. Des d’aquí a tots ells infinites gràcies.

 

Bredda s’acomiada, però estem convençuts que no ho farà així la música jamaicana a València. De fet el nostre últim alè, la mascletà final la farem amb el Oktober Fest Festival, 3 concerts a octubre (vegeu el cartell que no té parangó). I si voleu, podreu venir amb nosaltres a gaudir de estos concerts que de sincerament paguen la pena. Aquest seria el nostre epíleg més desitjat.

 

That’s all folks!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: BREDDA 1999-2009… AIXÒ ÉS TOT AMICS!

  1. Però no sempre amb bones intencions i amor a l’art (per desgràcia) es pot continuar i cada cop se’ns feia més difícil organitzar concerts que poguessin ser tot el més assequible per a tothom que volgués passar una bona estona veient en directe als millors grups actuals (i fins i tot de vegades a alguna llegenda) de la música jamaicana

Els comentaris estan tancats.