SKAKS en concert 6 d’ABRIL (BLACK NOTE, València)

Saluts

La Banda de Ska-Jazz del Cap i Casal per excel·lència, Skaks, ha torant a la càrrega. Ara actuarà aquest diumenge 6 d’abril a la sala Black Note de València (C/ Polo y Peylorón, 52) a les 20h. L’entrada és gratuïta.

Amenitzaran als plats els següents selectors gambiteros i pataliebres:

Boccaccio 70 (Jamaican Memories, Castelló)

Ska-bà (Bredda, València)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: SKAKS en concert 6 d’ABRIL (BLACK NOTE, València)

  1. “Among the many baseball players and available shirts, shirts, Derek Jeter and Alex Rodriguez are definitely the most popular and sold well in recent years. These two top-selling MLB jerseys are the most duplicates. Remember to check out that there are no problems of legitimacy. As with any shirt other than a broker, check the MLB logo on the jersey, sewing properly, and other signs of replica jerseys.

Els comentaris estan tancats.