2ª Edició RUDE.CAT FESTIVAL

El pròxim 15 de març se celebrarà a Salt, Girona el RUDE.CAT festival. El Festival de música jamaicana més important del país i que en la seva segona edició ja ha arribat a consolidar-se. Heus aquí el cartell:

 

 

[@more@]Si estesu interessats en assistir-hi, podeu posar-se en contace amb nosaltres o si o estimeu més, podeu trobar les entrades al PUB GLOP (Plaça Benimaclet, 2 València). Tanmateix, hem organitzat un bus per anar-hi que per només 50 euros (inclou viatge anada/tornada i entrada) us portarà al festival. També podeu aconseguir els tíquets al GLOP, però afanyeu-vos; les places són molt limitades!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2ª Edició RUDE.CAT FESTIVAL

El pròxim 15 de març se celebrarà a Salt, Girona el RUDE.CAT festival. El Festival de música jamaicana més important del país i que en la seva segona edició ja ha arribat a consolidar-se. Heus aquí el cartell:

 

 

[@more@]Si estesu interessats en assistir-hi, podeu posar-se en contace amb nosaltres o si o estimeu més, podeu trobar les entrades al PUB GLOP (Plaça Benimaclet, 2 València). Tanmateix, hem organitzat un bus per anar-hi que per només 50 euros (inclou viatge anada/tornada i entrada) us portarà al festival. També podeu aconseguir els tíquets al GLOP, però afanyeu-vos; les places són molt limitades!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.